Okul Sinema Günleri Başlıyor!

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak amacıyla okulumuzda "Okul Sinema Günleri" projesi başlatıldı.

14.01.2019 320

"Okullar öğrencilerin sadece öğretim gördüğü yerler değildir." sloganıyla yola çıktık ve öğrenci-okul bağının güçlenmesi, öğrencilerin okulda keyifli zaman geçirmeleri, okul kaynaklarını verimli kullanmalarının sağlanması, topluluk içerisinde nasıl hareket edileceğinin öğrenilmesi, sabırla film izlemelerinin sağlanması amaçları doğrultusunda ilk sinema günümüzü gerçekleştirdik.

Patlamış mısırlarını ve içeceklerini alarak sınıflarında sinema ortamı oluşturulan öğrenciler filmi izlediler. Film bittikten sonra yapılan konuşmalarda öğrenciler filmi büyük bir keyifle seyrettiklerini ve bir sonraki filmi heyecanla beklediklerini ifade ettiler. Öğrencilerimize bu imkanı sunan öğretmenlerimize bu güzel projeden ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

14-01-201914-01-201914-01-201914-01-2019